Кількість
|
Вартість
|
||
|
Багато хто знає, як виглядає Червона Смородина, знакомий її характерний кислий смак. Ця ягода має безліч чудових властивостей, і є для людини джерелом необхідних вітамінів, мінералів і антиоксидантів, що мають важливе значення для організму.
Червона смородина відноситься до продуктів з низьким глікемічним індексом, тому її можна вживати без обмежень тим, хто дотримується дієти з метою схуднення. Крім того, ягода містить багато поліфенолів, які видаляють шкідливі вільні радикали з організму.
Ягідки смородини можна вживати різними способами: у вигляді соків, джемів, варення, соусів, компотів або слабоалкогольних настоянок.
Соки, зроблені зі смородини, можна консервувати на зиму і зберігати в підвалі, а взимку додавати в чай. З ягід можна створити надзвичайно ароматний, кисло-солодкий соус для м'яса.
Незвичайним продуктом, створеним з порічкових ягід, є також настойки, які після відповідної ферментації і бродіння стають ще корисніше, в них збільшується кількість антиоксидантів, що очищають організм від токсинів і зміцнюють кровоносні судини.
Вибирайте Якісні Здорові Саджанці Червоної Смородини (порічки) прямо зараз і їжте смачні і корисні ягоди багато років.